Day 3

Keskiviikko 18.4.2018

Kolmas päivä alkoi hotellihuoneen vaihtamisella. Edellispäivänä samaan kerrokseen majoittuneet italialaisteinit pitivät sellaista rallia illan ja yön aikana ettei ratkaisuksi enää jäänyt kuin muutto toiseen huoneeseen.
Muuton ja aamiaisen jälkeen suuntasin kävellen kohti Allegro hotellia katsomaan että meidän matkailuvirkailijaopiskelijoilla Iralla, Annalla ja Jannilla on kaikki hyvin.  Ja kaikkihan oli oikein mukavasti ja tytöt olivat oikein tyytyväisiä oloonsa hotellissa ja Maltalla. Hotellin henkilökunta on ollut myös oikein ystävällistä heitä kohtaan.
Allegro hotellilta matkasin Newarkin koululle tapaamaan meidän turvallisuusalan opiskelijoita Neeaa, Mikaelia ja Villeä. Sieltähän he löytyivätkin ja olivat hieman yllättyneitä vierailustani. Newarkissa on lapsia 3 kuukauden iästä aina 15-16 vuoden ikäiseen eli yhdistetty päiväkoti ja koulu. Kaikki hyvin sielläkin.
Iltapäivällä 24/7 fittness Clubille San Gwanniin.  Lotta ja Minni työskentelevät siellä. Tapasin yhden paikan työntekijöistä Liannen jo ennen kuin tytöt ehtivät työpaikalleen. Hän kehui varsinkin tyttöjen oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta. Hienoa. Lotan ja Minnin kanssa vierähtikin sitten useampi tunti treenaamisesta keskustellen.
San Gwannista matkasin Buggippaan San Antonio hotellin salille. Täällä työskentelevät Tuomas, Olga ja Juulia. Olga oli työvuorossa. Hieno ja laadukas kuntosalin ja spaan yhdistelmä.
Pitkä päivä ja pienen ruokailun jälkeen hotellilla klo 22.30.
Päivästä jäi käteen päällimmäisenä se, että opiskelijamme täällä Maltalla pärjäävät todella hienosti ja olen henkilökohtaisesti todella ylpeä heistä ja heidän asenteestaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Day 5